KAKO KUPOVATI?

Narudžbu proizvoda iz naše ponude možete napraviti:

  • na način da dodate proizvode u košaricu na našem web shopu i pošaljete narudžbu
  • na način da nam Vašu narudžbu pošaljete na naš e-mail: shop@bigbox.tech
  • na način da nas kontaktirate na broj telefona 051/330-300 i narudžbu predate našim djelatnicima

Po završetku odabira možete vidjeti pregled čitave narudžbe s cijenama i porezom, s podacima o načinu plaćanja i dostave.

Posljednji korak predstavlja slanje konačne narudžbe.

U svakom trenutku, prije konačnog slanja, vašu narudžbu možete mijenjati, povećati ili smanjiti, dodati drugi proizvod ili odustati od cjelokupne narudžbe. Kada pošaljete konačnu narudžbu, na vašu e-mail adresu stići će automatski i potvrda narudžbe sa svim bitnim elementima. Putem e-maila također ćete biti obaviješteni i o trenutnoj dostupnosti naručenih proizvoda na lageru, odonosno roku isporuke. Ukoliko je potrebno kupca ćemo kontaktirati i telefonski.

Za narudžbe zaprimljene putem naše e-mail adrese shop@bigbox.tech i na broj telefona 051/330-300 kupcima se šalje ponuda za kupnju za tražene proizvode na njihovu e-mail adresu. Ponuda je neobvezujuća i kupac nije dužan izvršiti kupnju po traženoj ponudi.

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Prema članku 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore zaprimamo na e-mail adresu: shop@bigbox.tech ili ih možete podnijeti ili dostaviti u pisanom obliku na adresu poslovnice Kumičićeva 62a, 51000 Rijeka te ćemo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od zaprimljenog prigovora.