Naša posebnost je standardizacija servisnog procesa poštujući jasno definirane protokole rada u provedbi servisnog postupka. Naše znanje seže u domeni popravka i reparacije najsitnijih elemenata na matičnoj ploči.

Slični servisi nemogući su u izvedbi našoj konkurenciji koja poslovanje bazira na promjeni rezervnih dijelova. Mi minimaliziramo troškove i trudimo se zadržati najviši standard kod reparacije sklopova na zadovoljstvo klijenta, ali i ekoloških standarda koji svakako motiviraju reparaciju umjesto zamjene komponenti.

“Najviši standardi, znanje, razvoj, inovacija i potrebna oprema uz vrhunske alate.”

Servisni postupci

Naš servis se bazira na izvedbi popravka elektronike na matičnim pločama. Popravljamo matične ploče koje su bile pod utjecajem vode, visoke temperature ili električnog izboja.

U stanju smo izvršiti popravak na najsitnijim elementima poput otpornika, tranzistora, mikrokontrolera, čipova, vodova i ostalih elementa na matičnoj ploči. Takvi popravci smatraju se najzahtjevnijim u industriji i branši.

Velika većina takvih popravaka nije predviđena service manualom ili sličnom servisnom dokumentacijom i kao takva još je zahtjevnija. To su popravci koji nisu upisani u literaturi niti su dio formalnog obrazovnog programa. već se svode na osobni razvoj, istraživanje i team.

S obzirom na brzinu razvoja tehnologije i izlaska novih modela uređaja, iznimno se brzo prilagođavamo novim tehnologijama i modelima, novim metodologijama rada, ali i novim zahtjevima korisnika.

20210410_095240

Što nas dovodi do pozicije lidera u branši?

01.

Prilagodba opreme novim trendovima

02.

Jamstvo na svaki popravak i servisni postupak.

03.

Sljedivost od zaprimanja do isporuke.

04.

Vlastita akademija za razvoj novih metoda dijagnostike, popravka i razvoja kadrovske politike.

05.

Širenje broja poslovnica.

06.

Briga za klijenta.