Big Box d.o.o.

O Nama

Big Box d.o.o. je brand pomno razvijan više od 5 godina. Kroz tih 5 godina pratili smo kontinuirani razvoj na području elektronike, mikroelektronike, potrošačke elektronike i srodnih industrija.

BigBox Outlet Store nudi i do 70% niže cijene nego uobičajene trgovine! U ponudi NOVI, DEMO I RABLJENI MODELI.

Od početnog puta i servisa računalne opreme s dvoje zaposlenih do danas smo izrasli u najmodernije opremljen dućan za prodaju mobitela, laptopa, “custom-made” računalnih konfiguracija sa pisanim i sigurnim jamstvom i do 5 GODINA.

Zašto mobiteli i laptopi?

U gradu na Rječini pokrenuli smo novi trend – umjesto da kupujete nove uređaje u uobičajenim trgovinama i ovlaštenim dućanima za koje plaćate mnogo više novaca, a tehnologija u uređaju je u globalu samo 20% “bolja” od prethodnog modela, BigBox kao pravi Outlet izbacuje visoke cijene te isti model mobitela možete kupiti za do 70% nižu cijenu.

Kako? U BigBox-u repariramo, testiramo i obnavljamo rabljene uređaje najmodernijom tehnologijom u našem servisu, što dovodi do performansi uređaja i dojma kao da je potpuno nov! Postotak reklamacija na sve proizvode je manji od 3% što nas svrstava u vođe na tržištu potrošačke elektronike i zadovoljstva kupaca!

Naš servisni brand INFOBIT lider je u klasi servisiranja potrošačke elektronike, a pod time mislimo na mobilne telefone i računala. Konstantno ulaganje u ljudske resurse na najvišoj razini uz poticanje na kreativan i znanstveni rad od neprocjenjive su nam važnosti. Sve reparacije se vrše s pouzadnim i originalnim dijelovima.

Uštedite novce i krenite u kupnju – niska cijena, visoka kvaliteta!

Vaš BigBox!

BIG BOX uređaji su novost na HR tržištu. Novost u pogledu na tehnologiju, dostupnost iste, ekologiju i mogućnost zamjene za noviji, bolji i brži model.

Zašto rabljeno s jamstvom?

Potrošačka kultura nagnala je proizvođače na predstavljanje novih modela na gotovo mjesečnoj razini. Obično kod “među modela” proizvođači koriste istu tehnologiju upakiranu u novo ime ili dizajn uređaja i ambalaže.

To BRAND trgovinama poput BIG BOX-a, porijeklom iz Rijeke u Hrvatskoj, omogućuje da prošlogodišnje modele vrati na tržište u punom sjaju, testirane, provjerene i naravno s jamstvom do čak 36 mjeseci.

Rabljeni uređaji koje direktno uvozimo ili obnavljamo visoke su kvalitete, koriste se isključivo originalni dijelovi, ekološki su prihvatljivi jer se vraćaju u redovnu uporabu.

bb7
icons8-checked-laptop-64

PROVJERENOST

Našu uređaji su detaljno provjereni i testirani u deset točaka.

ČISTOĆA

Svi uređaji su očišćeni i spremni za rad.

icons8-smartphone-ram-64

NADOGRADNJA

Laptopi su po potrebi nadograđeni RAM memorijom.

icons8-guarantee-64

JAMSTVO

Svi BIG BOX laptop uređaji dolaze sa SSD diskom i 5 godina jamstva.

Što nas čini jedinstvenima?

Kroz više od 5 godina te dva investicijska ciklusa, kupnju rabljenoga ili tzv. “open box” uređaja razvili smo do prepoznatljive razine uz vlastitu ambalažu i pisano jamstvo, a cjenovno konkurentno u odnosu na nove uređaje iste klase i do 70%, kao i u odnosu na oglasnike s garancijom sigurnosti te provjerenom i testiranom kvalitetom.

Postotak reklamacija na kupljene uređaje je ispod 3%, a na servisne intervencije još i niži stupanj reklamacija, što nas svrstava u lidere na tržištu.

Objedinjujemo uređaje koji su provjereni i testirani, a i do 70% povoljniji nego u regularnim trgovinama uz kompletnu servisnu podršku na jednom mjestu.

Prvo mjesto takve vrste u ovome dijelu Europe na kojemu ćete uz pisano jamstvo do dvije godine moći po maloprodajnim cijenama kupiti rabljeni ili “open box” uređaj bilo da je riječ o računalu, laptopu ili tabletu, ali i pametnim telefonima svih vrsta.

Nadamo se će Vas naša ponuda u dućanu i webshop-u oboriti s nogu! Postanite dio BigBox obitelji i dopustite da Vas iznenadimo odličnim cijenama i još boljom uslugom!